Kijk op Kunst Ommen

Kunst in de etalages in Ommen Centrum.
Stichting Vechtdalkunsten organiseert samen met de winkeliers in Ommen, ook dit najaar weer Kijk op Kunst; een prachtige herfstactiviteit in de winkelstraten van Ommen Centrum.
Van 4 tot en met 27 oktober stellen meer dan 45 winkeliers hun etalages en winkelruimte beschikbaar voor werken van zeker 40 verschillende kunstenaars uit Ommen en omstreken. Voor u als publiek dé gelegenheid om kennis te maken met diverse kunstvormen zoals beelden, schilderijen, keramiek, houtsnijwerk, sieraden, conceptuele kunst, aquarellen en tekenkunst.
Publieksprijs: Win een kunstwerk van Frieda Waanders
U kunt deze prijs winnen door uw stem uit te brengen op de combinatie etalage/kunstwerk(en) die u het meest aanspreekt. Uit de ingeleverde stemmen trekken we een winnaar voor de publieksprijs. De winnaar wordt daarvan persoonlijk op de hoogte gesteld. In de flyer staat vermeld hoe u uw stem kunt uitbrengen.
Daarnaast krijgt de winnende combinatie etalage/kunstwerk(en) als prijs de foto op de voorkant van de flyer van Kijk op Kunst 2019.
Flyers, met daarin een wandelroute met plattegrond en nummering en de namen van deelnemende winkeliers en kunstenaars, kunt u onder aan deze pagina downloaden.
Mijn werk is te zien in de mooie Salon De Kapper op het Vrijthof 1 in Ommen.
Download
KijkopKunstFlyer2019.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB